Loader
logo
Instagram +18 Etiketleri Neden Spam Olarak Görür?
Instagram +18 Etiketleri Neden Spam Olarak Görür?

Instagram, kurulduğu 2010 yılından itibaren oldukça sevilen ve toplamda 1 milyar aktif kullanıcıya sahiptir. Dünyanın her ülkesinden, şehrinden insanların kullandığı bu sosyal medyanın da bir takım kuralları vardır. Bu kurallar uygulamanın içeriğini koruma, kullanıcıları rahatsız edici görüntülerle karşılaştırmamak ve kullanıcıların güvenliği için olan kurallardır. Bunlardan biri de +18 etiketlerin spam olarak görülmesidir. Uygulamanın etik anlayışına uymayan +18 etiketli paylaşımlarının etkileşiminin azalması için alınan bir önlemdir. Bu önlem +18 içerikli bir etiket oluşturulup paylaşım yapan hesapların da belirlenmesinde ise uygulamaya katkı sağlamaktadır.

Önerilen İçerik: Instagram Doğal Beğeni Satın Al

Instagram Etiket Spamı Nasıl Anlaşılır?

Instagram’da etiket veya diğer adıyla hashtag spamı almışsanız herhangi bir kural ihlali yapmışsınızdır. Ya da oluşturduğunu etiket +18 içeriklerin paylaşıldığı bir etikettir. Uygulama, algoritması sayesinde bu etiketleri ayıklayıp direkt spamlıyor.  Spam aldığınızı anlayabilmek için gönderisi az olan bir etiket seçin ve onu kullanarak bir paylaşım yapın. Paylaşım yaptıktan sonra açıklamada yer alan etikete dokunduğunuzda etiket akışı sayfasında gönderinizi bulamıyorsanız, gönderiniz spamlanmıştır. Yani gönderiniz paylaşılsa bile o etiket altında böyle bir gönderi bulunamayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Instagram Tasarımcıları Kimdir?

Instagram Etiket Spamı Nasıl Kaldırılır?

Instagram uygulamasında etiket spamı almışsanız bu durumun ortadan kaldırılması için bazı kurallara dikkat etmelisiniz. Bunlardan biri de +18 içerikli etiketler kullanmamak. Kullanmakta ısrarcı olursanız hesabınız daha fazla spam alacaktır. Eğer +18 içerikli etiketten dolayı spam almadıysanız, gönderilerinize çok fazla etiket kullandığınız için spamlanmışsınızdır. Burada dikkat edeceğiniz nokta, son 24 saat içerisinde 6 veya 7’den fazla fotoğraf paylaşmamak ve paylaşılan gönderilere en fazla 5 tane etiket kullanmaktır. Ayrıca gönderilere yorum yaparken de fazladan hashtag kullanmak uygulama algoritmasında spam nedeni olarak görülmektedir.

İlginizi Çekebilir: Instagram Beğeni ile Keşfete Nasıl Çıkılır?

Copyright © Sash. Designed with by Spruko All rights reserved.