Loader
logo
TikTok Hesabı Analiz Verileri Gecikmesi Nedir?
TikTok Hesabı Analiz Verileri Gecikmesi Nedir?

TikTok analiz verilerine pro hesaplara geçiş yaparak ulaşabilmeniz mümkündür. Bu analiz verileri, takipçileriniz ve yayınladığınız video içerikleri hakkında sizlere detaylı bilgiler vermektedir. Peki, pro hesaba geçişi nasıl yapabilirsiniz?

TikTok hesabınızın profil ayarlarından hesabımı yönet kısmına girerek, pro hesaba geç seçeneğine tıklamalısınız. Daha sonra hesabınız için bir kategori seçmeniz gerekmektedir.

Ardından cep telefonu bilgilerinizi doldurup, cep telefonunuza gelen onay kodu ile işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu seçeneğine tıklayarak analizlerinizi görmeniz mümkün olacaktır.

Peki, analiz verileri geçmesi nedir? sorusunun cevabı ise, pro hesaba geçiş sonrasında analizleriniz kaydedilmeye başlanacaktır. Ancak bu analizleri görmede biraz gecikme yaşayabilirsiniz. TikTok yeterli verileri toplamak için 7 gün beklemektedir. Bu 7 günlük gecikmenin sonunda takipçileriniz ve içerikleriniz hakkında detaylı istatistiklere ulaşabilirsiniz.

TikTok Analiz Verileri Neler İçermektedir?

Bu analiz verileri TikTok hesabınızın genel olarak nasıl bir performans gösterdiğini anlamak için kullanılmaktadır.

  • Video görüntülenme verilerinizde son 7 ve 28 gün içerisinde görüntülenen sayılar baz alınmaktadır. Her güne ait bilgiler bulunmaktadır. Buna göre performans ölçümü yapabilmeniz kolaylaşacaktır.
  • Profil görüntülenmelerinde ise, son 7 ve 28 gün içerisinde diğer kullanıcılar tarafından kaç kez görüntülendiği gösterilmektedir. Bu verilerde günden güne ayarlanmaktadır. Bu sayede paylaştığınız içeriklerin izlenme durumuna göre profilinizi ziyaret eden kişilerin sayısını öğrenebilirsiniz.
  • Takipçileriniz hakkında bilgilerde ise, son 7 ve 28 gün içerisindeki toplam takipçileriniz gösterilir. Bu analiz sayesinde paylaşım yaptığınız günlere bakarak ve bu paylaşımlarınızı takipçilerinize göre ayarlayarak paylaştığınız içeriklerin takipçiler tarafından ilgi çekip çekmediğini anlayabilirsiniz.

TikTok Analiz Verilerinde Paylaşılan İçerikler İçin Neler Gösterilmektedir?

TikTok analiz verileri paylaştığınız her gönderi için ayrı ayrı analizler yapmaktadır.

  • tiktok 1.000 takipçi satın al Beğeni ve yorum sayılarının toplamını gösterir.
  • Toplam video oynatma süresini ve görüntülemelerini gösterir.
  • Toplam payları gösterir.
  • Ortalama olarak izlenme süresini gösterir.
  • Hedef kitlenizin hangi bölgelerde fazla olduğunu gösterir.
Copyright © Sash. Designed with by Spruko All rights reserved.