Loader
logo
TikTok Videoları İçin En Çok Kullanılan Kolaj Uygulamaları
TikTok Videoları İçin En Çok Kullanılan Kolaj Uygulamaları

TikTok, günümüzde en sevilen uygulama seçilmiştir. Uygulama, içeriğinde birbirinden eğlenceli videolar barındırdığından her yaştan insana hitap etmektedir. Bu yayımlanan videoların bu kadar sevilmesi de videoların ilgi çekici olmasıdır.  TikTokerlar videolardaki bu ilgi çekiciliği kolaj uygulamaları sayesinde yakalayabiliyor. Kolaj uygulamalarından Animoto uygulaması en bilinen uygulamalar arasında yer alıyor. TikTok’ta kolaj yapmak için kullanabileceğiniz en basit uygulamadır. Bu uygulamada birbirinden farklı slayt stilleri bulunmaktadır. “tüm stilleri gör” seçeneğine tıkladığınızda içeriğinde bulunan tüm slayt stillerini görebilirsiniz. Seçtiğiniz slayt stilinden sonra dilerseniz videoda arka planda çalan şarkıyı da değiştirebilirsiniz veya videoda müzik yoksa yeni bir müzik ekleyebilirsiniz. Bu uygulamayla video düzenleme haricinde fotoğraf kolajları da oluşturabilirsiniz. En fazla 20 fotoğraf kullanarak ve istediğiniz bir şarkıyı ekleyerek TikTok için harika bir kolaj oluşturabilirsiniz.

TikTok Videolarında Kolaj Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Bir TikTok videosunun izlenme sayısının yüksek olması için videonun göz alıcı olması gerekir. Bu göz alıcı videoları oluşturmak için ise bir kolaj uygulamasına ihtiyaç duyulur. İşte bu kolaj programlarından biri de LightMV uygulamasıdır. Android ve iOS cihazların hepsinde kullanılabilen bu uygulama ile yüksek çözünürlükte video veya fotoğraf kolajları elde edebilirsiniz. Uygulamanın en çok tercih edilme sebebi ise fotoğraf veya video çözünürlük kalitesini yükseltmesidir.

İlginizi Çekebilir; Tiktok Beğeni Satın Al Ucuz

En Popüler Kolaj Uygulaması Hangisidir?

TikTokerlar’ın en çok kullandığı kolaj uygulaması ise VivaVideo uygulamasıdır. Videolara tema, şarkı, filtre, yazı ekleme gibi birçok seçeneğin yanı sıra videolarda kırpma işlemi yapma avantajı da sunuyor. Aranan tüm kolaj özelliğini tek bir uygulama içerisinde yapmak isteyen kullanıcılar için en fazla önerilen uygulamadır. Android ve iOS cihazların tamamında kullanılabilir.

Copyright © Sash. Designed with by Spruko All rights reserved.